TastyLot Oneday Winetour

De ideale manier om het wijngebied rond Cahors te ontdekken, is een dag met uw eigen Nederlandse gids, tevens vinoloog van de Wijnacademie. Zij selecteert de beste wijnhuizen en leidt u met veel plezier rond in deze prachtige streek. TastyLot opent deuren voor u! U krijgt een rondleiding van de wijnboer, met Nederlandse vertaling door uw persoonlijke gids. Hierna is er natuurlijk gelegenheid om te proeven. Tussen de middag geniet u van een uitgebreide lichte lunch op een romantisch landgoed. In de middag bezoekt u een ander wijnhuis met een heel andere stijl. Hier krijgt u ook een rondleiding door de wijnmaker en een proeverij. Het programma begint om 10.30 uur en eindigt om 16.00 uur.

 

Reserveren via info@tastylot.com of bel 0033641004284.

Kosten p.p. (volwassene) bedragen € 95,- (inclusief 3-gangen lunch met koffie p.p.). Op basis van eigen vervoer.

Tip 1: Vanaf 6 volwassenen gelden aantrekkelijke kortingen!

Tip 2: Privé vervoer kan als extra optie voor u geregeld worden, vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Wijnworkshop in Frankrijk

Bent u met een groepje van zes personen (18+) of meer op vakantie in de Dordogne, Lot of Corrèze? Dan is een wijnworkshop op het terras van uw vakantiehuis een origineel idee. U leert de basistheorie van het wijn maken en wijn proeven en de bijzonderheden van de wijnen van Cahors. Na afloop proeft u "blind" een drietal rode wijnen. Vinologe Birgit de Wolff komt de workshop graag bij u op lokatie verzorgen. Zij woont sinds 1998 in de Lot en is erg gecharmeerd geraakt van Cahors-wijn. Waarschijnlijk bent u dat na afloop ook! Tip: een origineel idee als u iets te vieren hebt!

 

Kosten per volwassene: € 25,-, excl. evt. reiskosten.

Tijd: Op afspraak, duur van de workshop is anderhalf uur.

Reserveren kan via 0033 641004284, stuur een email naar info@tastylot.com of via het contactformulier.

 

Wijnworkshop in Nederland

Wilt u een wijnworkshop van een vinoloog bij u thuis of zakelijk? Bepaalde delen van het jaar is dit mogelijk in de regio Zuid-West Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte.

 

 

Offerte? Stuur een email naar info@tastylot.com of via het contactformulier.